Luotettavat tienhoitopalvelut Punkalaitumella ja Etelä-Suomessa

Tienhoitopalvelut puhelinsoiton päässä – ota yhteyttä!
tienhoitopalvelut Punkalaidun

Tienhoitopalvelut 25 vuoden vahvalla kokemuksella!

Kaivinkoneurakoitsija Paavo Toivonen tarjoaa myös tehokasta teiden kunnossapitopalvelua Punkalaitumella. Palveluni pitävät sisällään lumenauraukset ja tienvarsien niitot kaudesta riippuen. Asiakkaani ovat pääosin yksityisiä kiinteistönomistajia, mutta tarjoan tienhoitopalveluitani mielelläni myös yritysasiakkaiden tarpeisiin. 

Pidän arvossa pitkiä ja luottamuksellisia asiakassuhteita, mutta älä epäröi ottaa yhteyttä myös yksittäisissä kiireisissä tapauksissa.

Lumenauraukset

Auratulla väylällä kulkeminen sujuu mukavammin. Kaivinkoneurakoitsija Paavo Toivonen kantaa kortensa kekoon Punkalaitumen seudun talviteiden ja -pihojen kunnossapidossa. Yritykselläni on teiden ja pihojen aurausta varten laadukas kalusto, jolla väylät saadaan kulkukelpoisiksi kätevästi ja nopeasti.

Tienvarsien niitot

Kun tienvarret vaativat trimmausta, ota yhteyttä! Suoritan tienvarsien niittoa sekä julkisten että yksityisten teiden reunuksilta. Heinät ja muut tienvarren kasvit voivat kasvaa ajan myötä jopa näkyvyyttä estävään pituuteen. Jotta teillä olisi mahdollisimman turvallista kulkea, on tienvarsien niitto fiksua hoitaa sopivin väliajoin. Minulla on käytössäni asianmukainen kalusto tehokkaan palvelun toteuttamiseen.